6.12.14

Christmas lunch OUTFITS

Family christmas dinners
Hej piger! Og rigtig, rigtig glædelig 6. december til jer allesammen. Jeg har været (alt for) tidligt oppe for at tage en lang vangt på arbejdet i dag, og så har den stået på (rigtig meget) julebag og filmhygge nu. I morgen har min mor fødselsdag, og så er det allerede anden advent! Sertiøst, hvor går dagene bare alt for hurtigt! Julefrokosterne, fammilemiddage osv. nærmer sig også snart for rigtig mange, så ovenover har jeg samlet lidt inspiration til hvad man kan tage på til nogle af de mange julefrokoster. Jeg er ikke så meget til de kæmpe store glimmerkjoler og tårnhøje hæle, men i stedet kan jeg rigig godt lide enkle, sorte blondekjoler, og så er jeg vild med at dresse et outfit op med fine smykker, ure, tasker og glimmerlakker. Jeg ville elske at hoppe i alle tre ovenstående outfits til en julefrokost, og ville føle mig så godt tilpas i det. Har i nogle julefrokoster der venter? Foretrækker i glimmerkjoler, eller det lidt mere enkle som mig? Kys.
........................................................................................................................................................................................

10 kommentarer :

 1. Jeg tror bedst jeg kan lide outfittet helt til højre? Ej det ved jeg ikke, de er alle tre virkelig flotte! Håber du får sovet lidt ud i dag, når du nu stod så tidligt op i går! :-)

  - Karoline <3
  http://www.karolinehaugaard.dk/

  SvarSlet
 2. Jeg synes de alle tre er flotte, men nr. 3 løber lige med snuden foran de andre.
  I år tænker jeg at være mere enkle, fordi jeg i den ene julefrokost faktisk er ene pige og skal ud og køre go cart med drengene.

  Forresten kig forbi bloggen hvor der er lækker strik fra object på højkant og ikke mindst 2. adventsgave på et valgfrit tørklæde fra Weiz Copenhagen. ;-)

  SvarSlet
 3. min blog hedder www.thetiger.dk

  SvarSlet
 4. synes mere at nummer 3 er mere sommer artig i det :)
  Men elsker dem virkelig og de måtte da også godt være på mit stativ :D

  knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe, det kan jeg egentlig godt se - men med en tyk og varm cardigan tror jeg sagtens det kunne gå :D

   Slet
 5. Hvor er den første trøje fra?

  SvarSlet
  Svar
  1. H&M, du kan se hvor tingene er fra ved at klikke på collagen :)

   Slet
 6. Hej cecilie. Hvilket program bruger du til dine collager? :)
  Knus

  SvarSlet