2.12.14

BLOGGER tips on how to get started

Hej piger! En læser spurgte mig her den anden dag om jeg ikke ville lave nogle tips til nye bloggere der gerne vil starte en blog, og det er jeg faktisk blevet spurgt om en del gange efterhånden - så here goes, i andledningen af anden december! Det er meget anderledes fra hvad jeg plejer at lave, men jeg håber virkelig i kan lide det! Kunne i evt. tænke jer flere af denne slags indlæg, så det bliver en slags "serie" med bloggertips? Hvad synes i? Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Hej Cecilie

    Rigtig fede tips - især det sidste er vigtigt :-) Der er ingen der succes natten over :D
    Samme med en række andre bloggere, der skriver på på http://unitate.dk/ om det, at komme igang som blogger. Derfor kendes jeg til en del omkring de kvaler som nye bloggere oplever :-)

    /Nicolaj

    SvarSlet