20.12.14

Christmas dress

Hej skønneste piger, og rigtig glædelig 20. december! Jeg fik endelig juleferie i går, og det er simpelthen så tiltrængt og dejligt. Der ud over har jeg endelig fundet min julekjole i år, som jeg skal have på både d. 23 hvor jeg holder jul med min mor, og d. 24 hvor jeg holder jul med min far. Den er fra Pieces og jeg købte den på udsalg til kun 150 kr., og så var det endda den sidste i min størrelse. Den er meget "basic" og egentlig bare en helt almindelig sort blondekjole, men jeg synes den er så fin og sød. Tidligere i dag var jeg et hurtigt smut i Rosengårdscentret hvor jeg fik købt den aller sidste (!!!) julegave, så jeg føler egentlig at jeg er ret godt med, med det hele. Lidt senere i aften tager jeg i bio og spiser på McD med min søster, en veninde og en ven, hvilket bliver helt vildt hyggeligt, og så må i ellers have en fortsat rigtig, rigtig god dag! Jeg planlægger at skifte til natbukser nu, se lidt serier og hygge med stearinlys og julebag. Hvad synes I om min kjole? Har I selv fundet ud af hvad I skal have på juleaften?

Husk at deltage i min giveaway om to Jane Kønig smykker HER - jeg trækker vinderen i morgen, skal du nå at deltage??
........................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Den ser godt nok alt for sød ud, og sikke dejligt med juleferie nu :)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 2. Sikke en fin kjole! Jeg skal selv have en kjole på fra cos. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Årh, det lyder også rigtig fint<3

   Slet