28.12.14

OUTFIT w. new bag

Wearing: Jeans Dr. Denim sweater H&M bag Erbs&Bjerke jacket McKinley boots Dr. Martens gloves Monki headband H&M watch Asos
Hej piger! Da jeg fik fri fra arbejde i dag tog jeg ud med min far og søster og gik en lang tur i det skønne vejr, og så benyttede jeg mig også af muligheden for at tage lidt outfitbilleder (med hjælp fra min skønne søster). Det er et meget simpelt outfit, og jeg ved godt det hverken er særlig nytænkende eller spændende, men jeg kan rigtig godt lide det. Og så kunne jeg passende også vise jer min nye taske fra Erbs og Bjerke, som jeg fik i julegave og som jeg har gået og sukket efter i såååå lang tid. Jeg er vildt glad for den, og så har den plads til alle mine ting og den har en masse praktiske rum. Jeg håber i nyder jeres juleferie lige så meget som jeg gør, og hav en fortsat rigtig skøn aften. Hvad synes i? Kys.
........................................................................................................................................................................................

10 kommentarer :

 1. Fint outfit - elsker tasken!
  Håber du vil kigge forbi :)
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Du er så smuk altså, er missundelig på din hårfarve!

  moodswingsdk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak, du er simpelthen så sød!<3

   Slet
 3. Virkelig fint outfit! :)
  - astridellenkruse.blogspot.dk

  SvarSlet
 4. Åh, hvor er du fin! Og virkelig smukt hår - jeg er selv rødhåret, men desværre ikke lige så tydeligt som dit! :)
  Julie Degn / www.figursyet.dk

  SvarSlet
 5. Kan godt forstå, at du er glad for tasken! Den er virkelig også fed (:

  Godt nytår, knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, den er vildt lækker!
   Rigtig, rigtig godt nytår til dig også<3

   Slet