25.12.14

Cozy christmas

Hej skønneste piger og rigtig, rigtig glædelig jul! Jeg er ked af at jeg ikke nåede at ønske jer god jul i går, men jeg valgte altså at prioritere at tilbringe tiden med min familie, hvilket jeg håber I accepterer og forstår. December har for mit vedkommende været en rigtig dejlig og hyggelig måned, og jeg havde ikke mindst både en rigtig god lille juleaften med min mor og juleaften med min far. Tænker at jeg snart laver et julegavegaul, hvis I er interesserede i det? December måned har bl.a. stået på en tur til København i Tivoli, en masse julelys, ture ind til byen, ture med venner og veninder (bl.a. bio + McD), en tur til kosmetolog som en lækker adventsgave, filmhygge, julebag, juleshopping og en masse hygge med min familie. Jeg håber I have en rigtig, rigtig skøn aften med jeres familie og venner og at I fik hvad i ønskede jer. I må have en fortsat rigtig god aften. Kys.
........................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar