21.12.14

GIVEAWAY winner

Hej skønneste piger, og rigtig glædelig fjerde søndag i advent! Jeg tjekker egentlig bare lige hurtigt ind for at fortælle jer at min konkurrence hvor man kunne vinde to Jane Kønig smykker nu er slut, og den heldige vinder blev...... Julie Bernholm!!  Kæmpe stort tillykke med det. Jeg sender dig en mail asap og så håber jeg at du bliver rigtig, rigtig glad for smykkerne! Jeg er helt vildt glad for at I var så mange der deltog i konkurrencen, og mon ikke der kommer lidt flere konkurrencer i fremtiden til de af jer der ikke vandt? Hav en fortsat rigtig dejlig dag! Kys.
........................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar