16.12.14

Jewelry DETAILS

Hej piger! Og rigtig, rigtig glædelig 16. december. Jeg er helt vildt glad for at i har taget så godt i mod min adventskonkurrence, og husk at i altså kan deltage helt ind til på søndag d. 21, hvor jeg trækker den heldige vinder. Jeg har haft en lang skoledag i dag, og er nu endelig hjemme igen hvor jeg kan slappe af under en varm dyne, med bloggen og noget chokolade. Ovenstående er et lille indblik i de smykker jeg havde på i dag, sammen med min sweaterkjole fra H&M som i også har set i et outfit her. Jeg nævnte i dette indlæg at jeg er blevet helt vild med guld, og det afspejler sig altså også i mine smykker. Uret er det samme rosaguld ur fra Asos som i har set så mange gange, og som jeg aldrig bliver træt af. Ringen er en gave og halskæden har jeg købt for nyligt til kun en 10'er i H&M. Jeg er vildt glad for den, og jeg synes den ser så fed ud med "krystallen" - H&M har kæmpe smykkeudsalg lige nu, som i bør tjekke ud hvis i lige som mig er vild med smykker, haha. Vi snakker altså et kæmpe udvalg af halskæder, ringe og armbånd til mellem 10 kroner og 20 kroner. Hvad synes i? Er i lige så vilde med guld som jeg er? Hav en fortsat skøn aften! Kys.
...............................................................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :