27.12.14

New years OUTFITS

New Years Eve
Hej girls! Julen er efterhånden ved at være helt slut (det betyder nu altså ikke at man ikke må se julefilm, spise juleslik og ligge i sengen hele dagen, vel?), og jeg er så småt begyndt at tænke på nytårsaften = tøjkrise! I år skal jeg bare være hjemme med min familie, hvilket egentlig bliver meget hyggeligt og passer mig fint, og derfor skal jeg heller ikke dresses helt vildt meget op. Oven over har jeg alligevel samlet nogle bud på nytårsoutfits, som vidst specielt passer sig til hvis man skal en tur i byen eller noget andet lidt finere. Jeg er faktisk mest vild med det andet og sidste outfit, da det er dem jeg bedst kan se mig selv i, men de andre outfits er  nu altså også ret lækre (hense: jeg føler mig bedst tilpas i flade-ish sko og hvis jeg ikke er klædt i alt for fint glimmer/paillettøj). Har i fundet jeres outfit til nytårsaften endnu? Kys.
........................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Jeg er vild med outfit 2 og 4! Jeg har heldigvis fundet nytårsoutfittet ja, og kjolen hænger klar ;-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er ekstremt forelsket i sidste outfit. Det er super lækkert, men samtidig casual, og så kan det både bruges til fest og hverdag :)

  SvarSlet
 3. Nej.. Har også lidt tøj krise. Men tro bare det bliver det sammen som juleaften.
  Jeg kan godt lig outfit nummer 1, vil nok ende med at vælge flade sko, da jeg ikke helt er gode venner med højhælet sko.

  Knus og god bag jul

  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror faktisk også godt jeg kunne ende ud i det samme som juleaften.. Og de der højhælede sko bliver altså heller aldrig mine bedste venner ;)

   Slet
 4. Så flotte/fine outfits, jeg kunne godt se mig selv i noget ala 2 eller 4:)

  isabella-jl.blogspot.dk

  SvarSlet