4.12.14

Outfit w. sweaterdress and boots

Wearing: sweater dress H&M leggins H&M boots Dr. Martens Watch Asos (here) hairtie Gina Tricot rings Spinning + H&M
Hej sødeste piger! Og rigtig, rigtig glædelig fjerde december til jer alle. Jeg synes altså allerede at dagene går alt for hurtigt, øv. Nå, men i dag vil jeg vis et outfit med min nye sweaterkjole på, som jeg fandt på tilbud i H&M til kun 100 kr. Jeg synes den er helt vildt sød med mine strikkede leggins, og så er den helt vildt varm og lækker at have på. Jeg tænkte også at det måtte være på tide at prøve noget lidt andet end de sorte jeans jeg ellers altid render rundt i. Outfittet er ret enkelt og casual, men jeg kan rigtig godt lide det, og jeg føler mig mega tilpas i det! Jeg har lige fået fri, og nu har jeg planer om lidt julehygge med stearinlys, småkager, varm kakao og julekalender, samt juleshopping i Magasin senere. Hvad synes i om outfittet? Kys.
........................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Sikke et lækkert outfit - og den strik ser virkelig ud til at være dejlig! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er den bestemt også :D

   Slet
 2. Flot outfit! Og hvor er du køn <3
  http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
 3. Virkelig fint outfit - strikkjolen er super lækker!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 4. Det er virkelig et fint outfit. Jeg er rigtig vild med din strikkede kjole. Den er så flot :)

  SvarSlet