10.12.14

Rocky Road little treats

Hej sødeste piger! I dag vil jeg vise jer en lille, helt vildt lækker snack/konfekt/noget til kaffen eller hvad man nu ellers vil bruge det til, som jeg biksede sammen efter skole. Det er meget simpelt miniskumfiduser og hakkede mandler vendt i smeltet, mørk chokolade, og så har jeg drysset hakkede mandler, pistacienødder og slikstokke på toppen. Derefter er den kommet i køleskab for at størkne, og så kan den brækkes eller skæres af i mindre stykker. Det er helt vildt lækkert og rigtig, rigtig nemt som en lille snack, konfekt til julebordet el. lign. - og så er det jo også vildt flot at se på, med alle farverne! (og grøn + rød er jo lig med jul, ikke? ;)). Og så er det altså også en del sundere og bedre end alt det juleslik man kan købe i butikkerne! I dag havde jeg en centerdate med min mor og søster, hvor jeg fik shoppet et par forskellige lækre ting, og resten af aftenen skal egentlig bare gå med afslapning, tv-serier og julesmåkager. Hvad synes i? Kys.
........................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Det ser simpelthen SÅ lækkert ud! Skønne billeder med lækre farver og derudover er opskriften jo let. Tak for inspirationen og en god undskyldning for at lave lækkert slik - nu er jeg jo nødt til at prøve det ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Hehe, det er bare med at komme i gang - de er sygt lækre<3

   Slet