17.12.14

Wanna wear for CHRISTMAS EVE

Wanna wear christmas eve
Hej piger! Jeg er så småt begyndt at overveje hvad jeg skal tage på juleaften (altid et kæmpe dilemma, haha), og jeg er kommet på de tre ovenstående outfits som jeg ville elske at have på lige netop juleaften, og som jeg nok også lader mig inspirere lidt af. De to yderste er lidt finere, og kan sagtens dresses endnu mere op med flere smykker og et par stiletter, i mens det midterste er lidt mere afslappet (dog stadig virkelig lækkert!), og der kan man også sagtens tilføje et par læderjeans, en fin nederdel med nylonstrømpebukser el. lign. for at dresse det en smule mere op. Jeg er selv faldet for en fin, sort blondekjole fra Pieces, som jeg så på tilbud her den anden dag. Jeg købte den dog ikke, så næste gang jeg skal ud og shoppe krydser jeg fingre for at den stadig er der, så jeg kan snuppe den med hjem! Ellers må jeg i tankeboksen igen, hehe. Min jul bliver helt stille og rolig, og vi bliver ikke så mange, men derfor kan jeg nu godt lide at klæde mig lidt fint på. Og så kan kjolen jo også bruges i fremtiden til andre events. Har i styr på juleoutfittet endnu? Kys.
........................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Begge kjoler er så fine og strikken ser bare så behagelig ud :)

  SvarSlet
 2. Ej hvor er kjolen til højre bare smuk! Hvor er den og strikken fra? :-) <3

  - Karoline
  http://www.karolinehaugaard.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Kjolen er fra Nelly og strikken fra H&M - du kan også se hvor tingene er fra ved at klikke på collagen :)

   Slet