2.1.15

Beautyspace + DAY bag


Hej piger! Oven over er dér hvor jeg sidder hver morgen og ordner min makeup. Det er også der jeg har mit lille spejl, alle mine børster og lige ved siden af en akrylkasse fra Nomess Copenhagen med nogle lækre produkter i, og så har jeg min nye toilettaske fra DAY. Jeg fik den i julegave, og det var også lige den jeg havde ønsket mig. Jeg synes den er sååå fin med blomstermønsteret og guldlynlåsen, og så har den også bare sådan en rigtig lækker størrelse, og kvaliteten er altså også ret lækker! Neden under mit bord har jeg så en skuffe med min makeup og lign. i. Hvad synes i? Kys.
........................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Den er simpelthen så fin i det materiale :)

  SvarSlet
 2. Har den helt samme, og den er så lækker!

  SvarSlet
 3. Den er jo super flot!

  // www.frederikkes.com

  SvarSlet
 4. Du tager meget fine billeder! Hvilket kamera bruger du?

  www.all-around-as-always.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Jeg bruger et Canon eos 600D :)

   Slet