1.1.15

Fireworks + NEW LAYOUT!

Hej skønneste piger og rigtig, rigtig godt nytår! Jeg håber I havde en helt fantastisk aften og kom rigtig godt og sikkert ind i det nye år. Jeg havde en rigtig hyggelig, afslappet aften og vågnede først her ved elleve tiden i dag, eftersom det blev ret sent. Jeg glæder mig helt vildt til et nyt år, som forhåbentligt bliver rigtig godt og spændende, fyldt med gode oplevelser, dejlige mennesker og ikke mindst jer og bloggen! Jeg startede min dag ud med at løbe en tur, som en rigtig god start på det nye år og en start på et af mine nytårsfortsæt - nemlig at fortsætte med at løb og blive sundere. Jeg har sådan lidt et on/off relationship til nytårsfortsæt, men de er altså med til lige at give motivationen til at komme af sted, så hvis man sætter opnåelige mål hvor man ikke overvurderer sig selv, så siger jeg go for nytårsfortsættene! Havde I en god aften, og har i nogle nytårsfortsæt?

Og forresten, så er der sket en ret stor ændring her på bloggen, som i nok også har lagt mærke til! Jeg var kørt lidt død i det gamle layout, og i anledningen af et nyt års begyndelse trængte jeg til forandringer - og det blev en ret stor én. Jeg har siddet sent i nat og hele dagen i dag og arbejdet på det nye layout, og jeg er blevet ret glad for det. Ligeledes håber  jeg at I tager rigtig, rigtig godt imod det og kan lide det. Der kan stadig godt komme et par ændringer, finpudsninger og tilføjelser, så i skal ikke lige undre jer hvis der bliver pillet lidt ved opsætningen. Hvad synes I om det? Kys.
........................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Svar
  1. Tusind tak, det er jeg glad for at du synes! :)

   Slet
 2. Hvordan har du taget billedet? Det er rigtig flot :) og godt nytår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, og rigtig godt nytår til dig også!
   Egentlig har jeg bare brugt auto da jeg ikke lige havde tid til at eksperimentere så meget med manuelle indstillinger da jeg stod i øjeblikket, hehe.
   Ved det nederste billede (tænker lidt det er det du mener? :)) har jeg først fokuseret på noget tilfældigt ved jorden indtil det er blevet sløret (du ved, når man forsøger at fokusere på en ting bliver det tit helt sløret før kameraet har fokuseret). Derefter har jeg sat den på manuel fokus, og så skudt billedet. Knus :)

   Slet