8.1.15

Inspiration + UPDATE

Hej piger! Jeg er desværre gået hen og blevet syg, men jeg satser på at være frisk til i morgen (fingers crossed), for jeg magter altså ikke lige at være syg nu. Nå anyways, så får i lige en collage med lidt forskellige billeder som jeg synes er inspirerende, her fra sofaen af, og som en lille opdatering. Jeg elsker vinter og jul, men nu hvor et nyt år er startet må det egentlig gerne bare blive lidt bedre vejr, og jeg glæder mig utroligt til sommeren (hvilket I måske kan fornemme på billederne? ;)). Det har været en lille smule hårdt at starte skole igen, og jeg har desværre ikke haft lige så meget tid til bloggen som jeg havde i juleferien (ååh, hvor kunne jeg godt bruge en uges ferie eller to mere!), men jeg gør mit bedste, og forsøger at finde tiden. Jeg ser om jeg ikke lige kan få taget et par outfitbilleder til jer her i weekenden. I mellemtiden, så har I ingen idé om, hvor meget det faktisk betyder for mig at i stadig følger med og tjekker ind. I er de bedste. Hav en fortsat skøn aften, jeg vil smutte i seng lige om lidt. Kys.
........................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar