18.1.15

Muffins w. RASPBERRIES and white CHOCOLATE

Hej sødeste piger! Jeg er vild med søndage, og specielt de søndage hvor man ikke rigtigt laver noget, hvor man går rundt i hyggetøj hele dagen, sover længe og går og hygger om lidt små ting - som fx. at bage. I dag valgte jeg at bage hindbærmuffins med hvid chokolade, og de blev altså ret gode, hehe. Opskriften fandt jeg hos bloggen lige her, og jeg synes egentlig bare i skal smutte hen til hendes opskrift hvis i også får lyst til at bage dem. Det eneste jeg ændrede var at jeg skiftede skyren ud med A38, for det var lige hvad jeg havde, og det fungerede rigtig fint. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

  1. Der er bare heller ikke noget bedre end hindbær & hvid chokolade sammen :)

    SvarSlet
  2. Nøj det ser lækkert ud, de skal da prøves! :)

    annamatildehv.blogspot.dk

    SvarSlet