29.1.15

New SHOES of mine

Hej skønneste piger! Jeg ved ikke om jeg har fortalt jer det før, men de New Balance jeg har rendt rundt i det sidste halvandet år var blevet ret så slidte - vi snakker altså lige på grænsen til at falde fra hinanden. Og til trods for at jeg eeelsker sko, så har jeg aldrig rigtig været typen der køber så mange sko. Nu har jeg købt et par fine nye slip ons, og jeg er vild med dem! De er bare fra H&M til en rigtig god pris, men jeg synes de er vildt lækre, simple og går til alt. Jeg har allerede taget dem i brug og kan ikke se hvordan jeg har kunnet undvære dem haha. Jeg har min første terminsprøve i morgen, og så går det ellers løs på mandag, åh hvor skal det bare overståes. Hvad synes I om mine nye slip ons? Kys.
......................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Virkelig nogle skønheder! :-)
  God weekend -

  Jeg har lige opstartet en ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt meget, hvis du ville tage et smut forbi den! Vi kunne følges ad, hvis det lyster?

  Knus
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte, hvor meget koster de? :)

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. De er virkelige fede! :)
  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Jeg er også helt vild med dem! :)

   Slet
 4. De ser jo virkelig lækre ud ;)

  SvarSlet