14.1.15

Outfit details w. skirt

Wearing: dress Envii sweater H&M knitleggins H&M rosegold watch Asos
Hej piger (en evighed siden, ikke??), hvor har jeg savnet jer! Jeg beklager stilheden herinde viiiildt meget, men som jeg skrev i sidste indlæg blev jeg syg og lå faktisk syg hele weekenden og efter - og jeg er altså desværre stadig ikke helt på toppen. Anyways, så har jeg altså bare plejet mig selv i sengen og haft nul overskud overhovedet. Jeg er alene hjemme så jeg kan desværre ikke liiige tage outfitbilleder, men så må i lige nøjes med de her billeder i stedet. Så skal I nok få hele outfittet snarest muligt. Jeg har seriøst sorte jeans på 24/7 så det er rimelig anderledes når jeg tager noget andet på. Men i dag hoppede jeg altså i en kjole og smed en sweater ud over. Jeg synes det er vildt sødt og jeg følte mig så godt tilpas hele dagen. Nu vil jeg fortsat pleje mig selv og så har jeg en vagt på arbejdet lidt senere. Hvad synes i? Kys.
........................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Så fint når man kan bruge en kjole som nederdel :) Og god bedring!

  SvarSlet
 2. Så fin kjole! Og god bedring til dig - jeg er også selv syg, så føler med dig :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det er simpelthen så træls at være syg, god bedring til dig også<3

   Slet