25.1.15

OUTFIT in snow

Shirt H&M jeans Dr. Denim boots Dr. Martens bag Erbs&Bjerke watch Asos headband H&M jacket McKinley
Hej piger! Vejret i dag har simpelthen været så skønt og smukt, og jeg elsker seriøst når der ligger sne, himlen er blå og solen skinner. Jeg startede dagen ud med at løbe en tur i det lækre vejr, og senere på dagen gik jeg en tur med min familie, hvor jeg også fik taget lidt outfitbilleder til jer. Skjorten købte jeg i fredags og den er vildt lækker (jeg købte også et par nye sko, dem får i at se snart), og ellers er det egentlig bare et meget casual og basic outfit, som jeg er helt vild med. Jeg ser slet ikke frem til skole igen i morgen, og så starter mine terminsprøver på fredag, åh haha. Det skal virkelig bare overståes, men jeg er sikker på det nok skal gå! Jeg håber I har haft en skøn dag. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Er det de adidas sko, du har snakket så meget om, du har købt? :)

  Har du et link til skjorten? - Den er super fin!

  Nyt indlæg på min blog - tag meget gerne et kig:
  annamoellerlarsen.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Åh det er det desværre ikke hehe, da jeg ikke kan finde dem i nogle butikker :)

  Jeg tror det er denne, men jeg har købt den i en af deres butikker:
  http://www.hm.com/dk/product/49525?article=49525-D#article=49525-B

  SvarSlet
 3. Så fint outfit og hvor er skjorten bare flot :)

  SvarSlet