3.1.15

Want to buy in '15

Want to buy in '15
Hej piger! Jeg startede min morgen ud med en lille løbetur, spiste så morgenmad og tog et bad - og nu vil jeg egentlig bare bruge resten af dagen på lidt blogging (og bloglæsning) samt afslapning. Jeg har en del ting jeg gerne vil have købt i år 2015, og oven over har jeg samlet et par stykker af dem. Jeg mangler en ny forårsjakke (har kig på en fin lyserød én herfra, hvad synes i?), et par nye sneakers (gerne de lækre hvide fra Adidas), et tykt halstørklæde, en god øjenskygge palette, en lace bra, en ny sort pung og en glimmerlak. Objektivet vil jeg også sååå gerne have fat i så jeg kan forbedre billederne endnu mere og så har jeg et par forskellige projekter på mit værelse, med et par udskiftninger, tilføjelser og en ommøblering der venter. Åh haha, jeg synes faktisk det er lidt svært, for hvad skal jeg prioritere at købe først, og hvilke må jeg vente lidt med endnu? (i know, first world problems), men altså, kender i det ikke godt? Nogle af tingene kan jeg også godt se at jeg nok må finde et billigere alternativ til (hense: Marc Jacobs pung og Acne tørklæde), eller om ikke andet vente til min fødselsdag og næste jul hvor jeg kan skrive dem på ønskelisten. Hvad vil i gerne købe i år? Kys.
........................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Er helt forelsket i de sneaks, du har på collagen - ved du hvor de kan købes? Ellers er der en del, jeg gerne vil have fat i - stan smith med grøn bag på, ny forårsjakke og en masse lækkert fra MAC. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. De er simpelthen også så lækre, de kan købes på Aidas' hjemmeside :)

   Slet
 2. Uh, helt klart nogle lækre køb du vil gøre dig! Jeg har selv en liste af ting og sager, som jeg egentlig gerne ville have fingrene i. Jeg håber på at flytte hjemmefra engang til sommer, så en masse wall-art og vaser osv er helt klart højt på købe-listen :)

  Hopeless✈Wanderer

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, det lyder også rigtig dejligt! Glæder mig sådan til at skulle indrette min helt egen lejlighed, haha :)

   Slet
 3. De er virkelig også nogle lækre sager du har fundet :-) Kunne godt bruge hver og én :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! - det kan jeg sagtens forstå :)

   Slet