16.1.15

Want to wear

Want to wear
Hej skønneste piger, og rigtig god weekend til jer alle! Jeg har seriøst set frem til weekenden heeele ugen, for jeg har nemlig ikke de helt store planer udover en familiefødselsdag (som bliver vildt hyggelig), så jeg skal bare slappe en masse af og (forhåbentligt) endelig blive helt rask. Oven over har jeg samlet et outfit som jeg meget gerne ville gå i. Jeg er blevet ret vild med nederdele, selvom jeg ikke selv går viiildt meget med dem (det er noget jeg dog gerne vil ændre på). Ovenstående synes jeg dog er et rigtig godt bud på et fint hverdagsoutfit, og jeg overvejer altså seriøst at investere i de hvide sneakers fra Adidas! Hvad synes I? Er i lige så glade for weekenden som jeg er? Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Åh, nogle lækre items. De måtte alle gerne flytte ind hos mig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på præcis samme måde haha! :)

   Slet
 2. Er vild med alle items - især rullekraven!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet