13.2.15

A new friend

Hej piger! I går da jeg var ude at shoppe med min mor og min søster, fik jeg endelig købt objektivet ovenover med hjem! Jeg har haft lyst til at købe det i lang tid (og i har bestemt også set en del til det her på bloggen), og nu er det endelig blevet mit. Det er Canons EF 50mm f/1.8 || objektiv, og jeg synes det er skønt. Jeg skal lige lære det lidt bedre at kende og eksperimentere lidt mere med det, men jeg er sikker på at vi nok skal blive rigtig gode venner! I kan desuden også glæde jer til billeder i (forhåbentligt) endnu bedre kvalitet end før, og jeg glæder mig sådan til at komme ordentligt i gang. I aften skal jeg lige på arbejde i et par timer, og så vil jeg ellers bare slappe af og nyde det sidste af min vinterferie med hjemmelavet pizza, film og bland selv slik i aften. Hvad synes I? Hav en skøn dag. Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Rigtig dejligt med nye ting til sit Kamera, har selv overvejet det lidt, men må blive til en anden gang :)

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg er youtuber, og jeg har også næsten lige skaffet mig det samme objektiv! Jeg er helt vild med det, men det kræver helt sikkert noget øvelse. Især fordi autofokusen er lort, for at være helt ærlig, men det er alligevel et super skønt objektiv! Helt sikkert alle pengene værd! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal helt sikkert lige lære det at kende! :)

   Slet