22.2.15

Current wishes

Wishes
Hej piger! Jeg kunne nævne hundredevis af ting jeg rigtig godt kunne tænke mig, men det gider I jo nok hverken at se eller høre på, så jeg har i stedet samlet et lille udpluk af nogle af mine ønsker lige for tiden, på collagen ovenover. Og som altid skal i bare klikke på collagen for at se, hvor de forskellige ting er fra. Jeg er vild med gulvtæppet, som ville gøre mit værelse lysere, kombinationen af de to guldhalskæder, de hvide sneaks fra Adidas, trøjerne fra hhv. Iro og Kenzo og aallleee de andre lækre ting også. Jeg kunne nemt købe mig fattig, haha. Jeg har startet min morgen stille og roligt ud med en lækker morgenmad, senere går jeg en tur med mia familia og så skal jeg på arbejde ved totiden. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Lækre ting - har selv lovetag halskæden, ck undertøjet og en kenzo t-shirt - ting man bestemt ikke fortryder! Købte min kenzo på trendsales, hvilket virkelig kan betale sig!!

  SvarSlet
 2. Wow, det er virkelig nogle fede ting! Er vild med det hele, og tak fordi du gav mig mere inspiration til min ønskeseddel ;)
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!
   Jeg er rigtig glad for at du kunne bruge det :)

   Slet
 3. Lækre sager. Jeg har selv RayBan solbrillerne og elsker dem! Månehalskæden er også så fin! (:

  SvarSlet