18.2.15

Dagens details

Hej piger! I dag har jeg været iført en ny, helt vildt fin turtleneck. Den er meget basic og er bare en rigtig fin grå én, men jeg er rigtig glad for den, og i skal også nok se lidt mere til den. Jeg havde længe kigget efter en grå turtleneck, og jeg fandt den så endelig i Vero Moda, fra mærket Noise May. Dertil havde jeg tilføjet nogle fine guldsmykker (okay, uret er lidt roseguld- ish, men altså...). Uret er fra Asos og halskæden er lånt fa min søster, men den er fra H&M. Jeg var i centret med en veninde i dag, i morgen står den på "fest" på min skole, hvor jeg mødes med nogle søde piger først for at fejre en venindes fødselsdag, og så glæder jeg mig egentlig bare til weekenden - som dog står på lidt arbejde. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

3 kommentarer :

 1. Jeg er vild med den halskæde!

  http://satinawandel.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg er også vildt glad for (at låne) den!

   Slet
 2. Wauw du er lækker! halskæde er så fin :)
  SARAH | gallakjoler

  SvarSlet