15.2.15

End of vacation

Hej piger. Vinterferien er desværre ved at være slut, og skolen og hverdag starter igen imorgen. Om jeg magter det??? Jeg kunne virkelig godt have brugt et par ugers ferie mere. Min vinterferie har været stille og rolig, lige som jeg havde brug for det, og jeg har egentlig bare nydt dagene. Billedet ovenover er fra en af dagene her hvor jeg bare lå i min seng med en caffe latte mocha, frugtsalat og bland selv slik. Så dejligt og tiltrængt!! Der er gråt og halvmørkt udenfor 24/7, og det er simpelthen så træls og umotiverende, især med hensyn til billederne. Og jeg kan bare heller ikke få mig selv til at ligge grynede, slørede, mørke el. lign billeder ud, hvis ikke jeg er tilfreds med dem. Så jeg håber på noget lys og sol snart, og ind til da håber jeg i stadig vil følge med. Jeg gør selvfølgelig mit bedste for at opdatere så ofte som muligt<3 Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Jeg er helt enig! Jeg kunne virkelig også godt bruge længere ferie :)
  Forresten, må jeg spørge hvilket program du har brugt til at lave 'about me'?
  Knus
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. En blanding af Polyvore (til teksten) og pixlr.com, mener jeg :)

   Slet
 2. Ser virkelig hyggeligt ud! Det er så dejligt at få slappet helt af i ferien! :)
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet