7.2.15

Girls night out

Hej skønneste piger! Jeg er glad for at mine terminsprøver endelig er helt overstået, og at jeg nu har vinterferie. Jeg har allerede fået par karakterer, og det er heldigvis gået rigtig godt. Første dag af vinterferien brugte jeg sammen med et par rigtig søde piger i byen, med shopping, Baresso og lækker mad på Froggys. Det var ved at være et godt stykke tid siden vi havde lavet sådan noget lign. sammen, så det var virkelig tiltrængt, og vildt hyggeligt. Det her var egentlig bare lige et check-in, for at vise jer hvad min dag er gået med. Nyder i også vinterferien? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Det ser virkelig hyggeligt ud! Jeg elsker sådan nogle dage :)
  Håber du vil kigge forbi
  www.thefashiondove.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg nyyyyder ferien! :) og får slappet af!
  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Ser super hyggeligt ud!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet