23.2.15

3 years | I er de bedste

Hej dejligste, sødeste læsere! I dag for præcis tre år siden sad jeg ret spontant om aftenen og oprettede en blog - med et utrolig lang citat som navn, et utrolig kikset layout og super skønne (nej) mobilbilleder med blitz. Min blog fylder tre år i dag, og det er helt utroligt hvor meget både jeg og bloggen har udviklet os på den tid. Jeg er for det første blevet tre år ældre, hvilket alligevel er en del, og både kvaliteten på billederne og teksterne, layoutet og sådan cirka alt andet er væsentligt forbedret. Jeg er så utrolig stolt og glad for hvad jeg har opnået, og jeg kan kun takke jer for det! Uden jer ville intet af dette være sket, og jeg er så glad for, at I hver dag følger med i min blog og skriver søde kommentarer. I aner ikke hvor meget det betyder, men det kan altså virkelig redde min dag og give mig et smil på læben, når jeg spotter en masse sidevisninger og søde kommentarer.. Jeg har ikke planlagt noget specielt til i dag, mest fordi jeg først for et par dage siden indså at det var bloggens tre-års i dag (hvilket jeg altså er ret ked af), men det håber jeg at I bærer over med. I stedet ville jeg bare lige tjekke ind og sige tusind, tusind tak! Det har været tre skønne (!) år, og jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer. Love u. Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Stort tillykke, du har virkelig fortjent at være kommet så langt! Dette er min YNDLINGS blog af alle, og jeg tjekker den jævnligt. Du er virkelig dygtig, fortsæt det fantastiske arbejde. <3

  annamatildehv.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tusind tak, det er jeg vildt glad for at høre! Hvor er du sød<3

   Slet