11.2.15

MISSING summer (a lot)

Hej skønneste piger! Collagen oven over beskriver mig meget godt for tiden. Jeg glæder mig utrolig meget til sommeren, og her de sidste par dage er vejret heldigvis blevet bedre og bedre. Jeg nyder solen, og den er helt bestemt god for mig. Jeg savner strandture, lækkert vejr, lange aftener, sommerferie, bare tæer og brune ben. Desuden føler jeg mig både træt, udkørt og halvstresset, men hey - er det ikke derfor vi har vinterferier? Anyways, jeg slapper max af, nyder at have ferie og god tid, hygger mig med søde veninder og familie, sover længe, får løbet nogle ture og spiser god mad. Jeg har et par rigtig lækre indlæg osv. planlagt til jer i den næste tid, men ind til da må i lige bære lidt over med mig - jeg ved godt der ikke er så spændende herinde lige for tiden (so, so sorry), men jeg håber i fortsat følger med! Kom endelig med forslag til indlæg i gerne vil se, og så må i have en fortsat skøn dag! Kys.
......................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Årh, drømmer mig også tilbage til sommer nu! (:

  SvarSlet
 2. Har det på præcis samme måde! :( <3

  SvarSlet
 3. Drømmer mig virkelig også tilbage til varme sommerdage, jeg glæder mig SÅ meget til sommeren er over os igen!

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Har det virkelig på samme måde for tiden! Jeg glæder mig rigtig meget til sommer, og alle de ting der sker omkring sommerferien <3

  http://juliekjaers.blogspot.dk

  SvarSlet