2.2.15

Mondayzzzz

Hej piger! Jeg kan altså ikke ret godt lide mandage. Faktisk, så kan jeg slet ikke lide dem. Jeg tror det har noget at gøre med at det er første dag i ugen, at den kommer lige efter weekenden og at det er min længste skoledag. Og så er mandage altså bare vildt umotiverende og kedelige, synes jeg. Til gengæld synes jeg faktisk sneen er ret hyggelig, og jeg kan også rigtig godt lide når himlen er lyserød (denne fra i søndags). I dag startede mine terminsprøver for alvor op (hvilket ikke gør hele min mandags-situation bedre), så det bliver en lidt hård uge, hvor i nok ikke skal forvente aaaalt for meget af mig herinde. Det var fire timers skriftlig matematik den stod på i dag, og jeg overlevede, og jeg er vildt glad for at det er overstået nu - så er der bare alle de andre prøver tilbage, haha. Anyways, jeg holder humøret højt og glæder mig mere end noget andet til vinterferien nu! Har I lige så meget brug for vinterferien som jeg har? Kys.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar