4.2.15

Wanna wear, OUTFIT

outfit
Hej piger! I dag (aften) tjekker jeg egentlig bare lige hurtigt ind for at vise jer et outfit, som jeg rigtig godt kunne tænke mig at bære. Jeg synes kombinationen af blå jeans, en grålig sweater, hvide sneaks og guldsmykker er rigtig lækker, og så ved jeg ikke om jeg har nævnt det for jer før, men jakken skal jeg ind og kigge på på lørdag. Jeg mangler rigtig meget en ny, enkel forårsjakke, og jeg tror at denne kunne være et rigtig godt bud! Jeg håber i hvert fald på det. Jeg havde ingen terminsprøver i dag pga. valgfag, hvilket var ret lækkert, men det fortsætter igen i morgen med tysk og geografi. Desuden er jeg faktisk ret glad for sneen (selvom jeg også mangler sommeren rigtig meget). Jeg synes det er vildt hyggeligt, og min søster og jeg har både nået at bygge en snemand (det bliver man aldrig for gammel til, vel?) og at løbe en tur i snevejret, hvilket var tiltrængt. Hvad synes i om outfittet? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Lace bra, den slår virkelig ikke fejl overhovedet! Super trendy hehe
  Kram, ahmfashion.blogspot.com <3

  SvarSlet
 2. SÅ lækkert outfit! Held og lykke med terminsprøverne :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 3. Det er bare det lækreste outfit! :-) Det må bestemt gerne finde hjem til mig ;-)

  Knus - www.blogbysine.blogspot.dk <3

  SvarSlet