28.3.15

Easterbreak

Hej piger! Jeg er endelig gået på påskeferie, og så endda med et 12-tal i min projektopgave, så det kunne bestemt ikke være bedre! Min ferie har ind til videre stået på både arbejde, shopping hele dagen i dag og en masse bland selv. Jeg har fået købt en masse rigtig lækre ting, som i nok skal få at se snarest muligt. Jeg har bl.a. fået et par vildt (!!!) lækre sneaks, som jeg har kigget på i lang tid nu, som jeg regner med at vise jer i morgen (kan i gætte hvilke??). Og så ved jeg ikke, om jeg måske laver et video haul? Kunne i tænke jer det? Resten af ferien kommer til at gå med en masse afslapning, aftaler med søde veninder, bl.a. en overnatning, løbeture og arbejde. Har i også ferie nu, og hvad skal den bruges på? Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Tillykke med 12-tallet!
  Jeg har også ferie nu, og skal bare slappe maks af og arbejde en del og hygge med nogle veninder også :) Synes helt klart, du skal lave et haul!
  - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak<3
   Lyder helt vildt dejligt!

   Slet