11.3.15

In my bag

Hej piger! Jeg er endelig hjemme fra skole, og tænkte at jeg ville vise jer, hvad jeg typisk har med i min taske, når jeg er i byen, skal ud at shoppe, på café el. lign. Et lille spejl, lidt makeup til at friske op i løbet af dagen, en løbepomade, hårelastikker, mine solbriller og selvfølgelig min mobil samt høretelefoner. Jeg sørger desuden også for at have en pakke tyggegummi i tasken, til hvis jeg går sukkerkold, keder mig eller trænger til en frisk ånde, haha. Og så varierer indholdet af min taske også en del. Jeg plejer selvfølgelig også at have nogle penge med, men lige netop dét kunne jeg ikke komme i tanke om, da jeg skulle tage billedet. Jeg var i centret med nogle søde piger i går, hvor jeg netop havde indholdet ovenover med, og senere står den på lidt arbejde samt pandekager. Hvad synes I? Hav en dejlig dag. Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Hvad synes du om masterprecise? Overvejer at købe den ;))

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er rigtig god, og helt sikkert pengene værd! Super nem at lægge og at lave en præcis streg med (efter lidt øvelse, hehe). Jeg er i hvert fald rigtig glad for min :)

   Slet
 2. Lækre sager! Minder meget om de ting jeg selv har i tasken :-)

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet