29.3.15

New in: Adidas SUPERSTAR

Hej skønneste piger! Jeg har været på arbejde og sådan lidt i dag, og har egentlig bare planer om netflix resten af dagen nu. Måske løber jeg en tur hvis jeg magter det, hehe, men jeg tror det ærlig talt ikke. Anyways, i går da jeg var ude at shoppe (som jeg også nævnte i forrige indlæg) fik jeg endelig et par helt hvide Adidas Superstar sneaks, af min sødeste mutti. Jeg har snakket meget om dem, ønsket mig dem længe og vist dem i mange collager, haha, og de er seriøst også fantastiske. Jeg skal bruge dem med en het vildt fin, blå kjole til en konfirmation jeg skal til i starten af maj, så jeg bliver nødt til at vente lidt med at bruge dem.. Men iih, hvor jeg glæder mig til at tage dem rigtigt i brug, og så skal der også nok komme nogle outfits med dem på. Hvad synes I, er de ikke lækre? Kys.
......................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. De er super cool!

  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. Ej, hvor er de altså bare super fede :D

  http://camillajulie.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også helt vildt glad for dem!<3

   Slet
 3. Wau, sikke en gavmild mor du har dig! De er super fine, har også selv et par stan smith ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jaa, hun er dejlig, hehe. Stan Smiths er også alt for lækre! :)

   Slet