16.3.15

OUTFIT | wanna wear

Wanna wearHej skønneste piger! Jeg laver projektopgave i hele den her uge, hvilket også vil sige, at jeg kommer til at være lidt (mere end jeg plejer, altså.. ;)) fraværende her på bloggen. På onsdag skal min veninde og jeg bl.a. en tur forbi Tv2 Fyns studie for at filme til vores produkt, og i weekenden tager jeg på lejrtur med min klasse - så jeg har lidt småtravlt lige for tiden, men jeg nyder det helt sikkert (for det meste). Jeg fik sent fri i dag og har ellers løbet en tur og hygget med bland selv slik, og i morgen skal jeg op for at hente en pakke.. Åhh, jeg har så meget jeg skal nå lige for tiden. Men anyways, jeg er vild med ovenstående outfit, som jeg rigtig godt kunne tænke at iføre mig. Specielt de hvide sneaks, armbåndene fra Anni Lu og trøjen fra IRO er altså ret fine. Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

  1. Hoooold nu op nogle lækre ting! Er specielt vild med Rayban solbrillerne og blonde Bh'en :)
    - julieguldbrandt.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Specielt pjattet med blondebh'en og den lækre knit!

    Kram, ahmfashion.blogspot.com

    SvarSlet