5.3.15

Striped TEE + jewelry

Hej piger! I går modtog jeg en pakke jeg havde bestilt fra Forever21, og tænker egentlig lidt at jeg vil vise jer indholdet af den - som en start får I i hvert fald lige nogle billeder fra i dag med min nye stribede tee, som netop er fra Forever21! Jeg synes den er vildt fin, både i farver, stof og pasform. Både ur og halskæde har i set hundrede gange før haha, men i får det alligevel lige igen: halskæden er fra H&M og uret fra Asos. Dertil havde jeg et par sorte jeans og mine slip ons. Det er et meget basic, enkelt outfit, men jeg er helt vild med det. Hvad synes I? hav en fortsat god aften! Kisses.
......................................................................................................................................................................................

3 kommentarer :

  1. jeg er så vild med den halskæde, jeg har dog kun formodet, at finde den som øreringe, så jeg må nok igang med en DIY - Men så har jeg to halskæder, ha ha! Den er så sød og sommerfrisk! :-D

    xxx
    Emilie Berg
    Blog: emiliecberg.blogspot.dk

    SvarSlet