23.3.15

UPDATE

Hej skønneste piger! Jeg har haft helt vildt travlt med tonsvis af ting her på det seneste, men det har egentlig også været meget rart. Hele sidste uge stod den fx. på projektuge, som jeg endelig er færdig med og skal fremlægge i morgen. I weekenden var jeg på lejrtur med min søde klasse, og så har jeg på det seneste set 50 shades of Grey i biffen med min mor og søster, været sammen med søde veninder, spist alt for mange lyserøde donuts og alt for meget bland selv slik på tilbud, været sammen med min familie og lign. ting. Jeg får forhåbentligt lidt mindre travlt her i fremtiden og i påsken, hvor jeg dog også har et par rigtig hyggelige planer, og dermed også lidt bedre tid til jer og bloggen! Jeg glæder mig seriøst meget til påskeferien, det er virkelig tiltrængt, haha. Hvad med jer? Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Det ser rigtig hyggeligt ud og kender ALLLT FOR GOODT det med at have alt for travlt.

    Kys

    www.angiedavidsen.blogspot.dk

    SvarSlet