14.4.15

10 facts

Hej piger! Jeg tænkte at det måske kunne være sjovt for jer at lære mig lidt bedre at kende, og at bloggen måske mangler lidt flere personlige indlæg? Jeg har i hvert fald skrevet 10 facts ned om mig, og i er mere end velkomne til at dele et par facts om jer selv i kommentaren! Jeg ville i hvert fald ELSKE at lære jer læsere lidt bedre at kende, hehe. Hvad synes I? Kys.

1) Jeg elsker vandmelon, jordbær osv. SÅ højt, og jeg hader derfor vintersæsonen, hvor netop disse frugter bliver helt urimeligt dyre og kedelige. 2) Jeg er blevet rigtig skoletræt her de sidste måneder af 9. klasse, og vil egentlig gerne bare have det hele overstået, nyde sommerferien og så starte i gym! 3) Jeg får det helt vildt dårligt når jeg har perioder hvor der går flere dage imellem mine blogindlæg, specielt hvis det heller ikke er specielt inspirerende indlæg der bliver postet.. 4) Jeg bliver automatisk glad når solen skinner. Og det modsatte, når det er overskyet og gråt. 5) Jeg er totalt afhængig af Gossip Girl, haha. Det er ikke fordi jeg ikke har set den før, men nu er jeg bare ved at gense den. Og det er som om den først rigtigt har fanget mig anden gang. 6) En af mine (mange) guilty pleasures er kage! Specielt den slags wienerbrød man får fra bageren og donuts. Det er altså ret slemt (men sååå godt!). 7) Jeg er heeele tiden sulten. Helt seriøst, synes altså jeg spiser 24/7. 8) Det bedste køb jeg nogensinde har gjort var også mit dyreste - mit kamera! 9) Min motivation til at træne/løbe og spise sundt svinger meget, og er på nuværende tidspunkt noget nær nul. Fingers crossed, at det ændrer sig igen, når jeg indser, at det snart er sommer!? 10) Jeg er den største kontrolfreak, og skal helst have alt planlagt.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Får det også selv ret dårligt, når jeg ikke kan blogge, fordi jeg enten ikke har tid, overskud eller inspiration til det - Som om jeg svigter mine læsere!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet