25.4.15

Day out with FAVE

Hej piger! Jeg har brugt min dag i selskab med en rigtig sød veninde, hvor vi bla. drak caffe latte og spiste belgiske vafler på Cafe Kræz og shoppede - vildt hyggeligt! Og så tiltrængt, i sær nu hvor vi snart begynder på hele eksamensperioden, som sikkert bliver vildt stressende og travl. Nu skal jeg i gang med lidt lektier, og i morgen har jeg en lang, tidlig vagt på mit arbejde. Hav en lækker aften og dag i morgen! Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. mmhm hvor ser det lækkert ud! Kunne man da godt være misundelig på :b

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, hvor er du sød! Trust me, det var også sååå lækkert<3

   Slet
 2. Ser super lækkert ud!! :))

  sisepuedee.blogspot.dk
  -Milla

  SvarSlet