24.4.15

LACE bra + an update

Hej sødeste piger! Endnu engang har jeg været aaalt for fraværende herinde i et stykke tid, men en gang imellem har jeg altså bare lige brug for at tage en lille pause, sådan ubevidst faktisk. Oven i det så har jeg ikke haft den største inspiration, og så har der været lidt bøvl med min computer, som simpelthen kører så langsomt her for tiden. Skal have kigget på den her i weekenden, men det er altså så træls at det tager flere timer at lave noget, jeg ellers kunne have lavet på under en halv time. Anyways, så var jeg ude for at shoppe lidt med min sis i dag, og fik købt nogle skønne ting - bl.a. denne lace bra fra Pieces, som jeg har haft kigget på i et stykke tid. Tror den bliver så fin inde under fine kjoler, trøjer og med åben ryg. Halskæden fra Jane Kønig har i set før, og jeg har brugt den seri hver dag siden jeg fik den - den er så skøn! I dag fik jeg desuden at vide hvilke udtrækningsfag jeg skal op i, og det blev skriftlig engelsk og idræt!! Og så begynder eksamensperioden ellers snart, så jeg får nok lidt travlt!! Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Har også selv sådan en bh (og halskæde) - bare den fra femilet. Den er så dejlig! <3

  Sikke nogen gode udtræksfag, det er da slet ikke tosset - held og lykke!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også jeg bliver rigtig glad for den! Tusind tak, Anna<3

   Slet