5.4.15

LOVETAG necklace

Hej sødeste piger! Jeg er lige kommet hjem fra den hyggeligste brunch med min mor og sis, og resten af dagen skal nu bruges på Netflix og et par lektier, desværre.. I går efter en tidlig vagt på mit arbejde tog jeg direkte hen på posthuset, hvor den lækre lovetag halskæde fra Jane Kønig på ovenstående billeder ventede på mig. Jeg har sukket efter den såååå længe nu, og jeg synes den er så fin og enkel. Og så er jeg vild med idéen om at man vælger nogle bogstaver/tegn der har betydning for én, og så har man dem altid med sig. Det ene C i min halskæde er for mig selv, og det andet står for både min mor og min søster, som begge starter med C (her kan min hund faktisk også gå ind under, haha). Anyways, den er helt vildt skøn, og jeg ved at jeg kommer til at gå med den 24/7. Hvad synes I? Kys.

I samarbejde med Jane Kønig.
......................................................................................................................................................................................

17 kommentarer :

 1. Årh, de er så skønne!

  Har også en selv - 60 cm kuglehalskæde i rhodineret, med et A for mig selv, haha. Overvejer dog at købe et vedhæng med M for hele min nærmeste familie. Idéen med lovetags er bare så fin!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja de er! Rigtig god idé med M'et :)

   Slet
 2. Jeg er vild med lovetags halskæder. De er så fine og personelige! :-)
  - http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Vil så gerne have en selv, altså!

  http://industrialbarbie.blogspot.dk/

  SvarSlet
 4. Åh den er så fin! - Hvilket objekt bruger du egentlig til at tage dine billeder med? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg bruger normalt både standardobjektivet og et 50mm, og til de her har jeg brugt et 50mm :)

   Slet
  2. Mange tak for dit svar! :)

   Slet
 5. Lyder hyggeligt! Og ja, den er så fin. Jeg har den også selv :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Årh hvor er det fint! <3
  Hvad har du givet for det hele samlet? Og må jeg spørge, hvad du redigere dine billeder i? :)

  Kig endelig forbi:
  hokus-pokus.bloggersdeligt.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak!
   900 kr. samlet, og jeg redigerer med både VSCOcam (på min mobil) og ipiccy.com<3

   Slet
  2. Hvordan finder jeg ipiccy.com? Er det et fotoprogram online eller? :) <3

   Slet
  3. Ja, bare ipiccy.com online :)

   Slet