15.4.15

Om at have tid

Hej piger! Selvom jeg her for tiden synes at jeg har vildt travlt hele tiden og føler mig stresset pga. både skole og lektier, bloggen, veninder, familie og arbejde, så er det også rigtig vigtigt for mig at jeg tager mig tid til at slappe af og lave sådan lidt ingenting. Efter hvad der føles som en rigtig lang dag i skolen i dag, satte jeg mig udenfor i det lækre solskinsvejr med min dyne, frisk frugt og en donut (guilty pleasure<3). Og jeg elsker det med at have tid til netop disse små ting, selv om man har travlt og alle mulige andre planer. Og det er helt sikkert også noget jeg vil gøre lidt oftere. Om ikke andet så bare sætte fem minutter af til at gøre noget lign., tage en lur, lægge en ansigtsmaske eller en caffe latte. Har I det på samme måde? Kys.
......................................................................................................................................................................................

10 kommentarer :

 1. Har det ligesom dig! - Nogle gange har jeg bare brug for at koble helt af!

  SvarSlet
 2. Jeg kender det så godt!
  Det lyder som en skøn eftermiddag, så hyggeligt! ;)

  Kig endelig forbi:
  - http://katrineringbaek.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 3. Jeg har det på totalt samme måde! Jeg elsker at tage en pause fra livet i ny og næ, og bare slappe helt af!

  Astridwille.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
 4. Jeg elsker også bare at slappe af med en god bog, eller på computeren og tjekke blogs :) Det er så dejligt!
  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
 5. Har virkelig også selv tit behov for at koble af og bare hygge med mig selv, og så er donuts bestemt også noget der i denne sammenhæng kan være prikken over i'et, der findes næsten ikke noget bedre ;)

  - Nanna
  www.nannafrederiksen.dk

  SvarSlet