12.5.15

Busy bee

Hej girls! Jeg har haft så meget at se til lige for tiden med både skriftlige eksamener (som heldigvis er overstået!!), forberedelse til mundtlige, arbejde, personalefest, veninder og familie - og derfor har jeg altså måttet prioritere bloggen sidst, hvilket er derfor her har været lidt stille (desværre). I dag var endnu en lang (og kedelig!) dag i skolen, så i stedet drømmer jeg mig til udlandet og til sol, sommer og ferie - hold op, hvor glæder jeg mig til overståede eksamener, sommerferie, godt vejr og så gymstart. Hvad ser I frem til? Kys.
......................................................................................................................................................................................

1 kommentar :

  1. Held og lykke med eksamenerne og jeg drømmer mig også væk til varme strande og lækkert havvand ;)

    God mandag!
    www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

    SvarSlet