15.5.15

Mini vacation

Hej piger! Det er såå dejligt lige at have en lille ferie her fra i torsdags og så med weekenden, og jeg nyder det fuldt ud. Torsdag løb jeg eventyrløbet, og i dag har jeg været ude og shoppe med min sis og vores veninde, hvor vi spiste den lækreste frokost og ofc fik købt nogle lækre ting - ikke det store, dog. Jeg bruger seriøst aalt for mange penge på mad, hahhah.. Og drikkelse. Resten af weekenden står på noget spisning hos noget familie, lidt arbejde, eksamensforberedelse ( kedeligt, altså!) og afslapning.. Nyder I også at have et par ekstra fridage, og hvad bruger I dem på? Jeg vil se en film og spise is nu, med mia familia. Hav en fortsat lækker aften. Kys.
......................................................................................................................................................................................

5 kommentarer :

 1. Det lyder da bare rigtig hyggeligt :) Og kender selv til det med at bruge for mange penge på mad og drikke for tiden - det er da utroligt :D

  Det var faktisk ret smart! Min mobil er ved at være mæt af dage - eller batteriet er i hvertfald. Måske man skulle anskaffe sig sådan en her til at have med i tasken :)

  I øvrigt er det en rigitg fin blog du har!

  Måske du har lyst til at kigge forbi min blog også? Jeg har pt. en rigtig fin giveaway kørende, der slutter i morgen:
  http://bedstitest.blogspot.dk/2015/05/vind-handlavet-nepalesisk-kugledesign.html

  God dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Var det bestemt også! Det er ret utroligt ja, haha :DD

   Slet
 2. Åh nej, det er så farligt, at falde over indlæg som disse om natten, nu bliver jeg helt sulten, for damn(!) det ser fantastisk ud! Ville ønske min "mini ferie" havde været ligeså lækker! ;-)

  xxx
  Emilie Berg
  Blog: emiliecberg.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah, sorry not sorry! Var også vildt lækkert :D

   Slet
 3. Det er virkelig en dejlig blog du har dig, og sikke nogen skønne billeder du kommer op med altid. Jeg elsker at læse med, selvom der går et stykke tid ind i mellem, så læser jeg alle dine indlægs! :)

  God mandag!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet