3.6.15

CO PEN HA GEN buy

Hej piger! Shit hvor er det længe siden, og hvor har savnet jer og bloggen - men der har simpelthen foregået meget og været meget at se til, som jeg har måttet prioritere højere. Jeg har bl.a. været i København med min sødeste klasse, haft  sidste skoledag, som var så sjov og mere end jeg havde håbet på, været sammen med søde veninder, arbejdet og startet på mine mundtlige eksaminer. Nu sidder jeg lidt tilbage med en tom følelse af at det hele er slut, men jeg glæder mig til en vild sommer (allerede med en maasse planer!) og en ny start på gym efter sommerferien - og selvfølgelig til at få mine mundtlige eksamener overstået. - dem kommer jeg også til at bruge en del tid på at læse op til fra nu af.

Anyways, efter en lille opdatering på mit liv, vil jeg hermed vise jer mit seneste køb fra København, nemlig Naked 2 paletten fra Urban Decay. Jeg har ønsket mig den såå længe, så nu var det altså på tide at jeg fik den købt - og den er simpelthen fantastisk, og lever bestemt op til mine forventninger! Hvad synes I? Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Super lækre øjenskygger!! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis, sødeste Cjamilla!<3

   Slet
 2. Du bliver så glad for den! Det er helt sjovt at se en helt ny palette, for jeg har nærmest ramt bunden i alle mine øjenskygger på under et år ;) Den kan bruges til alt

  http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror jeg virkelig også! Årgh, må nyde den mens den stadig ser sådan ud<3

   Slet
 3. Jeg købte også den første og anden Naked palette for knap en måned siden, og bruger dem stort set hver dag. Super lækker kvalitet og så er der jo bare undelige muligheder med alle farverne (:

  // http://cammi.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er nemlig SÅ mange muligheder! :)

   Slet