20.7.15

GO TO outfit

Jeans Zara blouse Pieces sneakers Adidas Originals jewelry Jane Kønig, Pico, Asos, Forever21.

Hej piger! Lige om lidt smutter jeg ind til byen med en sød veninde og min sis, men inden da ville jeg lige tjekke ind og vise jer et af mine go to outfits lige for tiden. Det er rimelig basic og egentlig ikke noget specielt, men jeg er rigtig vild med det, og synes efterhånden det var længe siden i havde fået nogle outfitbilleder, så here goes. Jeansene er egentlig ikke nye, men i har ikke set dem før, og det er faktisk først nu jeg sådan rigtig er begyndt at gå med dem. Der ud over er trøjen faktisk også ny, og det samme med den øverste af mine halskæder, og uret - men det skal i nok også se lidt mere til. Hold op, hvor har jeg faktisk rigtig mange ting jeg gerne vil vise jer, som jeg har købt den seneste tid, og mange ting at fortælle, haha. Men det tager vi bare lidt af gangen, ikke? Jeg synes kombien af blå jeans, hvide sneaks, en sort trøje og masser af guldsmykker er fin. Hvad synes I om det? Hav en dejlig dag. Kys.
......................................................................................................................................................................................

8 kommentarer :

 1. Selvom outfittet er så enkelt er det stadig vildt fint og med alle smykkerne, bliver det lidt mere interessant end det almindelig jeans/tee outfit!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Super fint outfit og er vild med dine smykker :)

  SvarSlet
 3. Jeg er virkelig fan af outfits der ikke er for meget, og bare enkle!
  Du ser godt ud i det, og er vild med skoene :)

  Knus
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Basic outfits er de bedste! Og mange tak :)

   Slet
 4. Et rigtigt fint outfit! og lækkert at du kan få sådan et "basic" outfit, til at se så lækkert og dyrt ud! ;) you go girl :-p

  xoxo
  Emma /http://byekk.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød, tak! Er jeg rigtig glad for du siger! :)

   Slet