1.7.15

Hvor blev hun lige pludselig af..?

Hej sødeste piger! Jeg har været alt for fraværende herinde i alt for lang tid, og jeg føler egentlig lidt, at jeg skylder jer en forklaring. Jeg har (og har haft) mange ting at se til lige for tiden, at jeg faktisk næsten ikke har kunnet følge med. Størstedelen af min tid er gået med eksamener, som heldigvis er overstået nu med karakterer, jeg er mere end tilfreds med, og så har jeg haft en maasse planer med en masse søde mennesker, mia familia og tonsvis af andre ting. Gode ting, ja, men også rigtig mange ting, hvilket også har resulteret i, at jeg faktisk ikke har haft særlig meget tid til andre ting, og de ting som jeg ellers plejede at have tid til - bloggen, fx. Og oven i det hele er mit liv også blevet vendt totalt op og ned på de sidste tre-fire uger, hvilket har skabt en maasse drama og misforståelser, og som altså kræver lidt tilvænning haha.

Men I må slet ikke misforstå mig, for jeg er vild med blogging, og hold op hvor jeg savner det, men lige nu må I altså stadig holde ud lidt endnu. Lige nu holder jeg stadig lidt pause fra bloggen, men jeg lover jer, at så snart der lige er faldet lidt "ro" på det hele, og jeg også er forbi min 16-års og nogle andre planer og events, så vender jeg stærkt tilbage! I aaaner ikke hvor meget jeg savner at lave blogindlæg til jer, at fotografere og hvad det hele ellers indebærer. Jeg håber at I holder ud lidt endnu, og om ikke andet er totalt klar når jeg også igen er det? I er de bedste! Kys.
......................................................................................................................................................................................

6 kommentarer :

 1. Håber snart du er klar til at skabe nye blog indlægs til os følgere.
  Men det vigtigste er, at du har det godt og det hele falder på plads først.
  Dejligt endelig lige at hører fra dig :)

  God sommerdag!
  www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det håber jeg bestemt også, og hvor er du sød, virkelig! :) Tusind tak<3

   Slet
 2. Det hele ikke ALTID lige let at nå det hele :3
  Håber da vi snart høre noget fra dig igen <3

  Knus
  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er det virkelig ikke, og er jeg SÅ glad for at høre<3

   Slet
 3. Ville helt klart ønske vi hørte noget mere til dig i hvert fald!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet