19.7.15

VACAY

Hej piger! Jeg nyder ferien fuldt ud og fatter slet ikke, at den allerede "næsten" er slut - sådan føles det i hvert fald. Jeg er lige kommet hjem fra en uge i Nordjylland med min far og sis, som stod på masser af afslapning, strand og pool, hyggelige gåture og lækker mad. Om ikke såå lang tid smutter jeg en uge til Berlin, hvilket bliver skønt og lækkert (sidst jeg var i Berlin gik jeg rundt med en brækket fod... ikke smart på byferier), og resten af ferien bliver nok brugt med søde venner og veninder og en masse hygge. Ovenstående billeder er fra min instagram, ceciliebinau, hvor I også kan følge lidt med, når bloggen står lidt stille. Kys.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

  1. Det første billede er virkelig fint! Håber dy nyder din ferie!

    http://industrialbarbie.blogspot.com/

    SvarSlet