3.8.15

Everyday (& fave) MAKEUP products

Hej piger! Jeg er af typen der bruger en del makeup, men alligevel forsøger jeg at gøre det så naturligt som muligt, og at fremhæve mine bedste træk. Ovenstående makeupprodukter indgår (næsten) altid i min daglige makeuprutine - også øjenskyggepaletten, ja.. medmindre jeg selvfølgelig bare lige skal en tur til købmanden eller lign., haha. Naked 2-paletten har jeg været glad for siden jeg købte den, og bronzeren fra Bourjois er også en favorit. Jeg har en blush fra samme mærke også som er virkelig god, men lige nu er jeg vild med min blush fra Mac, som jeg fik af min skønne veninde i fødselsdagsgave. Hvor meget makeup bruger I, og hvilke produkter er I vilde med for tiden? Dagen i dag har stået på en maasse shopping, så nu slapper jeg bare lidt af hjemme i lejligheden. Kisses.
......................................................................................................................................................................................

2 kommentarer :

 1. Super lækre produkter. Jeg bruger lige som dig en del, men uden at det bliver voldsomt. :)

  For det meste bruger jeg min Face and Body Foundation fra Mac, Pro Longwear concealer fra Mac, Hoola Bronzer fra Benefit, Roller Lash Mascara fra Benefit og Urban Decay Naked Basics Pallette både til øjenlåg og øjenbryn :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årgh hold op, nogle lækre produkter! :)

   Slet