1.8.15

Next stop: BERLIN

Hej piger! Jeg er tidligere i dag ankommet til Berlin med min fam, har været ude at spise og tænkte at jeg lige ville give jer en lille update nu. Vi bor i en rigtig fin, lille lejlighed og skal være her i en uge. Lejligheden har internet (fucking ja!), så jeg håber på at kunne smide et par blogindlæg op i løbet af ugen - både nogle outfits, lidt billeder fra byen og sådan lidt forskelligt. Jeg har været her én gang før, i samme lejlighed, men glæder mig helt bestemt til at udforske byen endnu mere, og (ofc) få shoppet en masse! Tænker at I også får et haul eller lign. engang når jeg kommer hjem, haha, hvis der altså er stemning for det? Håber i nyder det sidste af ferien! Kys.
......................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar