5.9.15

Golden jewelry faves

Watch Asos lovetag Jane Kønig moon-necklace Pico bracelet Forever21
Hej piger! Jeg håber i nyder weekenden fuldt ud og har det for lækkert. For mit vedkommende stod den på gymfest i fredags, og så slapper jeg egentlig bare af her i weekenden, har en aflevering jeg skal have lavet og et par timer på arbejdet. Men anyways, så tjekker jeg lige ind her til aften for at vise jer nogle af mine yndlingssmykker, som jeg har på 24/7. Jeg er ((stadig)) helt vild med guld, og kombien af de to guldhalskæder synes jeg er noget så lækker. Uret har I heller ikke som sådan set før (ud over på outfitbilleder), men er efterhånden lidt "gammelt" - det købte jeg da mit forrige gik i stykker, og jeg er vild med det. Hvad synes I? Har I også altid de samme smykker på? Kys.
.....................................................................................................................................................................................

4 kommentarer :

 1. Det er nogen virkelig flotte smykker :)
  Har dog bestilt en masse smykker hjem fra kina-land, som jeg glæder mig til at få hjem :)

  Hav en god søndag
  -Angie :D

  www.angiedavidsen.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det er altid så spændende at vente på pakker :)

   Slet