25.9.15

NEW IN; golden makeup brushes

Hej piger! Jeg er næsten lige kommet hjem fra en løbetur, og sidder pt. med en kop chai latte og snakker med en veninde. Jeg tænkte, at jeg lige ville tjekke ind her i dag for at vise jer et af mine nyeste køb - ovenstående makeupbørster fra Ebay. Egentlig købte jeg dem mest fordi jeg var vild med gulddetaljen og tænkte, at de ville pynte på mit værelse haha, men jeg er faktisk rigtig overrasket over kvaliteten på dem. De er rigtig bløde og fælder ikke, hvilket klart er et plus. Jeg vil rigtig gerne på et tidspunkt have anskaffet mig et helt sæt af nogle lidt dyrere børster, fra Sigma el. lign., men for nu synes jeg de her er helt vildt fine. Hvad synes I? Kisses.
.....................................................................................................................................................................................

Ingen kommentarer :

Send en kommentar